HemOm Winnet SverigeNyheterMedlemsorganisationerProjekt & rapporterSamarbeteIn EnglishKontakta ossLogga inSök
Projekt & rapporter
Winnet Centre of Excellence®
Publikationer och Rapporter
Aktuella projekt
Winnet Sveriges Innovationsagenda 2015–2020
Winnet Radio
European Strategy Baltic Sea Forum for Gender Equality and Growth 3.0
Avslutade projekt
Dokumentation konferenser & seminarier
Aktuella Projekt

European Strategy Baltic Sea Forum for Gender Equality and Growth 3.0
Winnet Sverige har påbörjat ett projekt vars syfte är att etablera ett EU-Östersjö Forum för Jämställdhet och tillväxt 3.0 inom Östersjöstrategin. 
 
Winnet Radio
Nu kan du lyssna på Winnet Radio på Winnets egna Soundcloud kanal! Läs mer om projektet och Winnets senaste radioprogram här.Baltic Sea Regional Partnership Platform
- for Gender & Economic Growth


Winnet Sverige, arbetar nu för att säkerställa Östersjösamarbete. Arbetet bedrivs inom ramen för ett projekt med stöd av Svenska Institutet. Målet är att utveckla ett flaggskeppsprojekt och partnerskap för jämställd och ekonomisk regional tillväxt med fokus på Innovation, Entreprenörskap och IT. Detta genom att etablera Winnet Center of Excellence i Östersjöregionen. Projektet genomfördes i samarbete med Polen. Uppdraget var också att implementera Interreg IVC projektet Winnet8s resultat i Östersjöregionen.

Du kan också läsa mer om tidigare såddfinansieringsprojekt med motsvarande tema i informationsbroschyren samt se dokumentation nedan från de olika träffar som genomförst. Såddfinansieringsprojektet startade 1 januari och avslutades 31 oktober 2013. Nuvarande projekt pågår dec 2013- 2016.

 

Se mer på www.balticsearegion.org
 
Uppdaterat av AnnaStina Johansson, 2021-06-21
Utskriftsvänlig sida
Winnet Sverige • Kansli: Norra Skeppsbron 3 C, 803 10 Gävle
Provided by Webforum