HemOm Winnet SverigeNyheterBli medlemMedlemsorganisationerProjekt & rapporterIn EnglishKontakta ossLogga inSök
Bli medlem

 

Välkommen som medlem!

Winnet Sverige har medlemmar spridda över hela landet. Som privatperson kan du bli medlem i våra medlemsorganisationer. Hitta din lokala Winnet- anslutna organisation här.


Bli medlem!

Kvinnors lokala och regionala resurscentra kan ansöka om medlemskap i riksförbundet Winnet Sverige. Ansök om medlemskap genom att mejla info@winnetsverige.se.

Medlemsavgiften i Winnet Sverige är 500 kr per år. Winnet Sverige fakturerar medlemsavgiften när ansökan om medlemskap har beviljats. Vi välkomnar även stödmedlemmar. Vill du stödja Winnet Sveriges arbete är du välkommen som stödmedlem för 300 kr per år.


Medlemskap
Kvinnors lokala och regionala resurscentra kan ansöka om medlemskap i riksförbundet Winnet Sverige. En av grundidéerna med kvinnors resurscentrum är att de skall utvecklas utifrån lokala behov och förutsättningar för att stärka och bibehålla kvinnors möjligheter till egen försörjning i form av utbildning, anställning eller eget företagande. 

Enskild person, föreningar eller organisationer som stödjer förbundets verksamhet kan antas som stödmedlem. Som enskild person kan du även ansöka om medlemskap hos någon av våra medlemsorganisationer.


Vi stöttar ert arbete 

Winnet Sveriges ändamål är att genom att stödja kvinnors regionala och lokala resurscentras verksamhet verka för:

  • Att kvinnor tar sin del av samhällets resurser i anspråk
  • Att kvinnors kompetens tas tillvara i samhället
  • Att kvinnors och mäns insatser värderas lika
  • Att villkor och förutsättningar för kvinnor och män är lika

Handbok för resurscentra
Handboken Att driva ett resurscentrum framgångsrikt togs fram under 2007 i samverkan med resurscentran i hela Sverige. Den är utmärkande för resurscentrum för kvinnor och lägger grunden till kapacitetsbyggande och demokratisk utveckling inom organisationen för att bidra till jämställd ekonomisk tillväxt. Handboken lyfter vikten av empowerment, individens egen kraft, tilltro till sin kunskap och makt att påverka sin egen situation i samhället vilket är utmärkande för verksamheten i resurscentrum för kvinnor.

Handboken kan beställas från Winnet Sverige 
info@winnetsverige.seVillkor för medlemskap 

 Kriterier för medlemskap


 Winnet Sveriges medlemmar
Sök bland regionala och lokala resurscentra i hela Sverige.


Kontakt
Kontakta oss för mer information om Winnet Sverige.

 Till Kontaktsidan
Uppdaterat av AnnaStina Johansson, 2021-09-06
Utskriftsvänlig sida
Winnet Sverige • Kansli: Norra Skeppsbron 3 C, 803 10 Gävle
Provided by Webforum